English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Спонсорство Галерия Презентации Кога и къде? Контакти
Светла Стоева
Светла Стоева има над 18-годишен професионален опит. В продължение на 5 години работи за United Parcel Service в България, където отговаря за организацията и управлението на новосформирания отдел за обслужване на клиенти. През август 2001 г. тя се присъединява към екипа на JobTiger, където освен че работи по различни проекти - разработване, въвеждане и управление на нови продукти, планиране и развитие на нови за компанията дейности, тя заема позициите Мениджър Ключови клиенти и Търговки мениджър. От 7 години е партньор в компанията. През февруари 2010 г. Светла се присъединява към мениджърския екип на Фондация Empower United.

От 2005 до 2007 г. тя е член на Съвета на настоятелите на Фондация на бизнеса за образованието. От 2007 до 2013 г. е Председател на Управителния съвет на Българска асоциация за управление на хора /бивше име Българска асоциация за управление и развитие на човешките ресурси/. През ноември 2013 г. е избрана за Вице-президент на Европейската асоциация за управление на хора /EAPM/ - европейската организация на всички HR асоциации на континента.

От началото на 2012 г. Светла оглавява новосформираната Staff Agency структура в рамките на Луфтханза Техник София в качеството си на неин мениджър за България, Малта, Ирландия и Унгария.


©2020 bapm.bg. Всички права запазени.